Casper Web’e Özel İndirimlerle Teknolojiyi Keşfedin!

Casper bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve diğer teknolojik cihazlar için sunduğu cazip fırsatlarla hem öğrenciler hem profesyoneller için avantaj sağlıyor. Geniş ürün yelpazesi, farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunarak herkesin beklentilerini karşılıyor.

Casper Web’e Özel İndirimlerle Teknolojiyi Keşfedin!

Sınır Tanımayan Performans Excalibur G870 Gaming Laptop!

Excalibur G870 Gaming Laptop, 15.6 inç FHD IPS paneli, canlı renkler ve geniş görüntüleme açısı ile oyun deneyimini zirveye taşır. NVIDIA RTX30 serisi ekran kartı ile donatılan laptop, harici RTX ekran kartı desteği sayesinde grafik yoğun oyunları sorunsuz çalıştırır. 13. ve 12. nesil “H” serisi Intel işlemcileri, güçlü işlemci performansı sunar.

89 adet fan bıçağı ve 5400 RPM değerinde iki adet akıllı turbo fanı, cihazın serin kalmasını sağlar. Intel® Wi-Fi 6 AX201 ile hızlı ve kesintisiz internet bağlantısı sunarken Dolby dijital ses teknolojisi sayesinde oyun içi sesler etkileyici şekilde deneyimlenir.

Casper Web’e Özel İndirimlerle Teknolojiyi Keşfedin!

Excalibur E750 Masaüstü Oyun Bilgisayarı Güçlü Seçenek!

Excalibur E750 masaüstü oyun bilgisayarı ön ve yan taraflarındaki cam paneller, bilgisayarın içindeki yüksek kaliteli bileşenlerin etkileyici görünümünü sergilerken, RGB aydınlatma ile oyun deneyimine şıklık ve tarz katmaktadır. NVIDIA GeForce RTX ekran kartları, 300 Mbps veya 1200 Mbps hızında kablosuz bağlantı seçenekleri dikkat çekici.

M.2 SATA ve NVMe SSD girişleri, depolama alanını kolayca genişletmeyi sağlar. 2 adet USB 3.0 ve 2 adet USB 2.0 portları, ek bağlantı seçenekleri sunarak oyuncuların çeşitli aksesuarları kolayca bağlamalarını destekler.

Casper Web’e Özel İndirimlerle Teknolojiyi Keşfedin!

Excalibur RGB Klavye Ve Mouse Set İle Mükemmel Performans!

Excalibur RGB klavye ve mouse seti, ergonomik tasarımı ve şık görünümüyle dikkat çekiyor. Kullanıcı konforunu ön planda tutan klavye, uzun süreli kullanımlarda bile parmak yorgunluğunu en aza indiriyor. Set, RGB aydınlatma modları ile kişisel zevkinize göre özelleştirilebilen görsel deneyim sunuyor.

Gölgelenmeyi önlemek için hassas şekilde kalibre edildi, masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızdaki USB bağlantı noktalarına kolayca takarak anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Casper, kampanya ve indirimleri ile teknolojiye erişimi kolaylaştırarak herkesin modern yaşamın gereksinimlerine yanıt veren ürünlere ulaşmasını sağlıyor. Eğer siz de fırsatları değerlendirerek teknolojiyi en uygun fiyatlarla keşfetmek istiyorsanız hemen casper.com.tr adresini ziyaret edin!

Advertisement

No comments.

Yorum Ekle